sporten bij kaarslicht

Edegemse David Lloyd gaat strijd met Blue Monday aan

EDEGEM – Heel wat bedrijven zwichten toch nog steeds voor Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar, die traditioneel de derde maandag van januari valt. Sportclub David Lloyd, met vestiging in Edegem, trakteert haar leden in samenwerking met kaarsenproducent Spaas op sfeervolle workouts by candle light.

Op Blue Monday, 21 januari dit jaar, voelen heel wat mensen zich weemoedig. De goede voornemens zijn gesneuveld, de donkere dagen beginnen te wegen en de vakantie lijkt eindeloos veraf. Wat extra licht is voor velen zeer wenselijk in deze donkere winterperiode en van onschatbare waarde voor het gemoed.

Bij David Lloyd Antwerpen en Brussel kan er aanstaande maandag in een uniek verlicht decor getraind worden. Er is keuze uit een les yoga, spinning, krachttraining of VitaminMe. Dat is een zeer bijzondere zintuiglijke sessie met warmtetherapie, die je volgt met het geluid van golven op de achtergrond en de voeten in het zand​.

Met de VitaminMe-sportsessies kiest David Lloyd met de hulp van de Limburgse kaarsenproducent Spaas resoluut voor licht om zo komaf te maken met de winterdip. Sigal Rabinovitz, General Manager David Lloyd Antwerp: “Een combinatie van warmtetherapie, cardio-oefeningen en een stimulerende omgeving doet wonderen voor je energiebalans.”

David Lloyd Antwerp is een sportclub met een uitgebreide waaier aan faciliteiten: binnen- en buitenzwembaden, state-of-the-art gym- en fitness-voorzieningen, wellness, pilates en yoga. Daarnaast zijn er nog vele tennisvelden, in- en outdoor.

Lees ook

  • BV
    04/10/2024
    Beckers Anoek Architecten
    Hooglede
  • CommV
    04/10/2024
    Maibud
    Zwevegem
  • BV
    04/10/2024
    Nour Invest
    Etterbeek