AB Fashion

Nieuw duo aan het roer van AB Fashion Agency

ANTWERPEN – Sinds begin 2019 is Ann Bout niet langer werkzaam bij het mode-agentuur AB Fashion Agency. Het roer werd volledig overgenomen door Isabelle Behits en Hanna Cuppens.

Ann Bout richtte in 1989 Ann Bout bvba op, waarmee ze gedurende de afgelopen 30 jaar zowel als distributeur als agent een prestigieus mode-agentuur heeft opgebouwd. Drie jaar geleden kocht Hanna Cuppens reeds de helft van de aandelen, waardoor de naam veranderde in AB Fashion Agency. Begin 2018 verkocht Ann Bout dan haar overige aandelen aan Isabelle Behits.

Isabelle Behits en Hanna Cuppens hebben beide aanzienlijke ervaring in de modesector. “Het afgelopen jaar zorgde Ann verder voor een verdere smooth transition om zich nu volledig terug te trekken”, klinkt het bij Hanna en Isabelle.

AB Fashion Agency is opgebouwd rond drie business units: baby-en kinderkleding, lingerie- body- en swimwear en dameskleding. Ze werken samen met zowel grote Belgische en internationale merken als met nieuwkomers in de modewereld.

“We vinden het uitermate belangrijk om de legacy van het bedrijf verder uit te dragen, maar daarnaast hebben we grote plannen om ons nog steviger te verankeren in de markt. Het wordt uiterst belangrijk dat de stenen winkels naast de collecties ook inzetten op service naar de eindconsument toe, beleving in de winkels creëren en op de juiste manier actief zijn op sociale media.”

Lees ook

  • CommV
    02/10/2024
    2-design
    Bilzen
  • CommV
    02/10/2024
    Maison Maeseyck
    Maaseik
  • VZW
    02/10/2024
    Sergeant
    Sint-gillis (bij-brussel)