Childhome 1

Kontichs bedrijf wint award in Hong Kong

KONTICH – Childhome, de fabrikant van babyartikelen, kan zijn internationale prijzenkast opnieuw verder aanvullen. Op de Baby Products Fair in Hong Kong won het bedrijf uit Kontich de Best of the Fair award voor zijn draaibare kinderstoel de Evolu ONE.80°.

De vakbeurs HKTDC Hong Kong Baby Products Fair brengt meer dan 500 bedrijven van over de hele wereld bij elkaar. De experten waren zeer lovend over de draaibare en in hoogte verstelbare Evolu ONE.80°, alsook over het prachtige design van de stoel. “De vraag naar Europese producten blijft enorm groeien in Azië. Deze erkenning is dan ook zeer belangrijk voor ons”, zegt Cédric Rodrigues, International Sales manager bij Childhome.

Het familiebedrijf dat vanuit Kontich al meer dan 34 jaar babyproducten ontwerpt en verdeelt, won met deze kinderstoel reeds de Baby Innovation Award in Nederland, de Kind und Jugend Innovation Award en Consumer Award in Duitsland, de Top Choice Award van Baby Maternity Magazine in Nevada (USA) en de JPMA Innovation Award in Washington DC (USA).