Admiral Dynamics

Admiral Dynamics neemt Sloveens softwarebedrijf over

ANTWERPEN – IT-dienstverlener Admiral Dynamics heeft het Sloveense softwarebedrijf Innito informacijiski sistemi (Innito) uit Ljubljana overgenomen. Innito’s algemeen directeur Jure Jesenovec zetelt voortaan mee in de Raad van Bestuur van het Antwerpse Admiral Dynamics.

Admiral Dynamics, met hoofdzetel in Antwerpen, werd in 2009 door Marga Van Laere en Marc Crauwels opgericht als consultancy- en softwarebedrijf gespecialiseerd in digitale transformatie. “Doorheen de jaren is onze omzet exponentieel gegroeid, wat uiteraard heel wat nieuwe uitdagingen met zich meebrengt”, vertelt ceo Marga Van Laere.

Het Sloveense Innito, opgericht in 2011, is een toonaangevende Microsoft Dynamics CRM implementator in de regio. Beide bedrijven bieden complementaire diensten aan. De overname maakt het voor Admiral Dynamics dus mogelijk om de organische groei en het groeipatroon te versnellen. “Onze focus ligt op Centraal-Europa, waar er zowel opportuniteiten als ervaren vakspecialisten zijn, beide nodig om onze doelstellingen te bereiken”, aldus Marga Van Laere. Marc Crauwels, cfo van Admiral Dynamics, vult aan: “We werkten in het verleden reeds samen met verscheidene bedrijven uit Zuid-Europa, maar dit is de volgende stap, wat ongetwijfeld een verschil zal uitmaken in onze dagdagelijkse werkzaamheden.”

Jure Jesenovec, directeur van Innito: “Dankzij de samenwerking met Admiral Dynamics zorgen we voor een bijkomende dimensie voor onze firma’s en klanten. We creëren synergievoordelen en focussen op productontwikkeling, puttend uit oplossingen die reeds bestaan in beide omgevingen.”

Lees ook

  • BV
    04/10/2024
    Beckers Anoek Architecten
    Hooglede
  • CommV
    04/10/2024
    Maibud
    Zwevegem
  • BV
    04/10/2024
    Nour Invest
    Etterbeek