Loop

Antwerpse Loop stelt nieuwe oordoppen voor in Las Vegas

ANTWERPEN – Tussen 8 en 11 januari zakken bijna 200.000 bezoekers af naar CES, de grootste technologiebeurs ter wereld. Ook het Antwerpse Loop is in Las Vegas van de partij. Loop werd geselecteerd om er hun nieuwe oordoppen voor te stellen.

Meer dan 4.000 bedrijven stellen op CES hun nieuwste innovaties voor. Alle grote bedrijven zijn aanwezig, waaronder Google, Microsoft, Dell, enzovoort. Het Eureka Park is de place to be voor startups om hun product voor te stellen. Daarvoor is ook Loop uit Antwerpen geselecteerd. “We stellen er onze hightech oordopjes voor het uitgaansleven voor. Na een succesvolle lancering in België en Europa trekken we nu de oceaan over”, vertellen oprichters Maarten Bodewes en Dimitri O.

Ze kregen in hun studententijd zelf te maken met tinnitus, een tuut in de oren, en vonden hun gading niet in het bestaande aanbod. Daarom ontwikkelden ze zelf hoogtechnologische oordoppen die je oren perfect beschermen en tegelijk voldoende energie doorlaten om volop te kunnen genieten van de muziek. “We zijn er met Loop in geslaagd om de eerste oordoppen te ontwikkelen die je écht wilt dragen bij het uitgaan. Een uitstekende bescherming en geluidsbeleving, ultiem comfort en discrete looks aan een democratische prijs”, vertelt Dimitri O.

Loop werkt voor de ontwikkeling van zijn oordopjes samen met nationale en internationale experts op het gebied van akoestiek. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor het nachtleven en leveren een vlakke demping van 20 decibel. “20 dB is het perfecte evenwicht tussen bescherming en beleving”, legt Dimitri O uit. “Het ronde geluidskanaal is cruciaal voor de uitstekende akoestiek van Loop en definieert haar elegante vorm. Het zorgt voor een natuurlijke klankweergave waardoor muziek en stemmen helder klinken, maar minder luid“, voegt Maarten Bodewes toe.