De Winkelhaak

Bevindt de beste vergaderlocatie zich in Antwerpen of Zoersel?

ANTWERPEN/ZOERSEL – In januari worden de jaarlijkse Meetings Awards 2018 uitgereikt. In de categorie Beste Vergaderlocatie van het Jaar komen het De Winkelhaak, Huis Colvenier en SkyNooz uit Antwerpen en Domein Martinus uit Zoersel in aanmerking.

De awards voor Beste Vergaderlocatie van het Jaar is één van de categorieën bij de jaarlijkse Meetings Awards, georganiseerd door het vaktijdschrift Meetings.

De Winkelhaak is een verzamelgebouw voor creatief ondernemerschap in Antwerpen en beschikt over 6 vergaderruimtes. Daarnaast is er ook coworking op maat van starters tot en met ambitieuze groeibedrijven. Naast kantoren en diensten voor ondernemers vind je er ook een eigenwijze designshop, een kunstgalerij en een gezellige koffie- en lunchbar.

Huis De Colvenier gaat verborgen achter de statige gevel van een patriciërshuis in hartje Antwerpen. Wat ooit de thuis van een Antwerpse Schuttersgilde De Colveniers was, is nu een bijzondere feestlocatie.

SkyNooz is een luxueuze penthouse in de trendy buurt Het Eilandje. Vanop de 21ste verdieping heb je een prachtig zicht op de skyline van Antwerpen in al zijn pracht en glorie.

In Zoersel vind je Domein Martinus in alle rust. Het jarenlange bekende conferentiecentrum beschikt over 11 seminarieruimten, allen met daglicht en de meeste met rechtstreekse toegang tot de tuin.

Verder zijn er ook nog andere Belgische en Nederlandse locaties genomineerd in deze categorie. Er kan gestemd worden tot en met 31 december 2018. De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens het Meetings Business Event 2019 op maandagmiddag 21 januari 2019 op Landgoed ISVW in het Nederlandse Leusden.

Lees ook

  • BV
    04/10/2024
    Beckers Anoek Architecten
    Hooglede
  • CommV
    04/10/2024
    Maibud
    Zwevegem
  • BV
    04/10/2024
    Nour Invest
    Etterbeek