Kommit

Starter van de week: tegelijk sporten en reizen met Kommit

ANTWERPEN – Goede voornemens komen en gaan veel te snel. Kommit wil daar verandering in brengen. Het nieuwe concept van de twee jonge Antwerpenaren Jens Van Roost en Maxim Demeyer, daagt uit, begeleidt en ontzorgt via een epische sportreis op een unieke locatie: een abonnement op een nieuwe levensstijl.

Waarom de Mont Ventoux in een grote massa beklimmen als je ook een verlaten Boliviaanse vulkaan kan op fietsen? Waarom de hectische marathon van New York lopen in plaats van een 42 km lange trail door de Canadese bossen?

Jens Van Roost en Maxim Demeyer: “Deze vragen, in combinatie met onze passie voor sport, avontuur en unieke reizen vormden de trigger om Kommit op te starten. We willen deze ervaringen toegankelijker maken voor anderen, zonder dat ze er hun hoofd over moeten breken. Dat doen we door in de voorbereiding een goede begeleiding te bieden rond sport en voeding.”

Met sportarts Ruben De Gent, die verschillende triatleten begeleidt en talenten van KAA Gent screent, en voedingsdeskundige Gino Devriendt, onder meer actief voor RSC Anderlecht en de Belgian Red Flames, heeft Kommit experten in zijn rangen om dit waar te maken.

“Deelnemers krijgen een sportschema op maat en in functie van hun agenda. Het gaat om zo’n drie trainingen per week, zonder dat je drukke agenda eronder lijdt. Om de deelnemers gemotiveerd te houden zorgen we voor tussentijdse doelen en unieke beloningen zoals een drop off met een watervliegtuig aan een onbereikbaar gletsjermeer bijvoorbeeld. Verder wordt elke training geanalyseerd en bijgestuurd waar nodig. Maandelijks voorzien we ook een gesprek bij onze voedingsdeskundige.”

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinantwerpen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.