CasaLier

Interieurwinkel CASA strijkt ook neer in Lier

LIER – CASA kondigt de komst van een nieuwe winkel aan in Lier. Op zaterdag 1 december opent de interieurwinkelketen zijn 9de shop in onze regio aan de Boomlaarstraat. Daar was tot voor kort AVA gevestigd.

CASA begon in het voorjaar van 2017 aan een fris hoofdstuk. CASA 20.20 hanteert een vernieuwde strategie waarbij volop de kaart van de inspiratie wordt getrokken. De Belgische keten innoveert met een volledig aangepast winkelconcept, een vernieuwd assortiment op basis van drie hedendaagse stijlen en een frisse look & feel. Het nieuwe pand in Lier past volledig binnen die strategie.

Andrea Stesmans, coördinator communicatie & PR bij CASA: “Deze winkel met een totale verkoopoppervlakte van 777 m² werd volledig ingekleed volgens het nieuwe concept, met een industriële look. In totaal worden hier 5 mensen tewerkgesteld. Het gaat hoofdzakelijk om nieuwe werknemers die allemaal in opleiding zijn geweest om samen met hun field manager de opstart vlot te laten verlopen.”

CASA heeft ruim 500 winkels in 9 Europese landen. Naast de nieuwe winkel in Lier beschikt de interieurwinkelketen in onze regio ook over vestigingen in Aartselaar, Brasschaat, Mortsel, Schilde, Schoten, Sint-Niklaas, Wijnegem en Wilrijk.

Lees ook

  • BV
    04/10/2024
    Beckers Anoek Architecten
    Hooglede
  • CommV
    04/10/2024
    Maibud
    Zwevegem
  • BV
    04/10/2024
    Nour Invest
    Etterbeek