TweedraadsAdvocaten

Starter van de week: Tweedraads Advocaten maakt zich sterk

SINT-NIKLAAS – Sarah Bernaers en Doreen D’hondt slaan de handen in elkaar voor een nieuwe, frisse en dynamische samenwerking. Met Tweedraads Advocaten zijn ze actief vanuit Sint-Niklaas. Het advocatenkantoor richt zich op drie grote pijlers waarbij sterk het kernwoord is.

Tweedraads Advocaten beseft dat conflictsituaties gepaard gaan met emoties en kiest daarom voor een persoonlijke, kordate no-nonsense-aanpak. “Het persoonlijke belang van de cliënt plaatsen we voorop. Op die manier geven we realistisch advies op maat en komen we samen tot een optimale oplossing”, klinkt het.

Uitgekiemde aanpak

Tijdens een eerste gesprek van een halfuur legt het duo de focus op het verhaal van de cliënt. “We luisteren naar de behoeften en stellen vragen om een totaalbeeld te krijgen en de rode draad van het verhaal te achterhalen. We polsen daarbij naar het gewenste resultaat en gaan met die informatie aan de slag om het persoonlijke belang te bepalen.”

Alle mogelijke pistes worden geanalyseerd en cliënten worden bij het denkproces betrokken. De meest vanzelfsprekende oplossing wordt niet altijd gekozen. “Binnen de juridische context bekijken we de worst case, best case en realistic case. We geven onderbouwd advies op basis van de situatie, het wettelijke kader en het gewenste resultaat. In onderling overleg bepalen we dan de beste strategie om het doel te bereiken. Daarbij hanteren we mensentaal. We zeggen wat we doen, maar doen ook wat we zeggen.”

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinantwerpen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.