ComplitNetworks

Co-founder Complit Networks wint uniek certificaat voor wifi-experts

BRECHT – Complit Networks uit Brecht heeft één van de drie Certified Wireless Network Engineers in België in zijn rangen. Medeoprichter Hans Matthé verdiende onlangs dit unieke certificaat en mag zich nu tot dit elitegroepje wifi-experts noemen. In de hele Benelux zijn er zes mensen met zo’n titel.

Vele uren studeerwerk, zware examen en een heleboel Wireless-projecten later mag Hans Matthé zich een Certified Wireless Network Engineer noemen. De medeoprichter van Complit Networks, een merkonafhankelijke specialist in wifi-projecten, toont hiermee zijn uitgebreide kennis van het beheer, de installatie, de configuratie, de troubleshooting en het design van een WiFi netwerk en dat hij in staat is om complexe wifi-omgevingen te ontwerpen en te ondersteunen.

Hans Matthé: “De twee andere gecertificeerde Belgen werken bij Telenet en Cisco. Dat wil zeggen dat wij de enige IT-operator in België zijn met zo’n certificaat. Voor bedrijven biedt dit een grote meerwaarde. “Zeker omdat we geloven dat wifi in de toekomst nog meer deel zal gaan uitmaken van onze leefwereld.”