Henry’sHouse

Mortsel is al kwarteeuw thuisbasis van Henry’s House

MORTSEL – De Deurnestraat in Mortsel vormt al 25 jaar de thuisbasis van Henry’s House. Vier werknemers, waaronder twee sociale werkers, vertalen daar hun passie voor hout in op maat gemaakte meubels in volledig massief hout.

Henry’s House startte 25 jaar geleden met de verkoop van grenen meubelen, maar is intussen ook actief met een eigen atelier. Daar worden meubels in volledig massief hout op maat gemaakt voor particulieren, bedrijven, architecten en de Vlaamse overheid. Onder meer de koffietafels voor het Herman Teirlinck-gebouw in Brussel werden er vervaardigd.

Patrick Vendrig, oprichter en zaakvoerder van Henry’s House: “We groeien met onze zaak en blijven dit één van de mooiste jobs ter wereld vinden. Dat beamen ook onze vier medewerkers. Tim en Eric werken hier al meer dan 20 jaar. Bovendien besteden we al meer dan 10 jaar werk uit aan onze buren van sociale werkplaats De Brug. Deze samenwerking vinden wij uitermate belangrijk om mensen die soms wat minder geluk in het leven hebben gekend, toch aan het werk te zetten.”

Om de verjaardag te vieren met alle klanten, zet Henry’s House op 6 en 7 oktober de deuren open.

Lees ook

  • CommV
    03/10/2024
    Impulsief
    Roosdaal
  • VZW
    03/10/2024
    Walls Official
    Essen
  • CommV
    03/10/2024
    Vanderkelen Frank
    Ninove