QbD_Wallonie

Quality by Design breidt uit naar Franstalig België

WILRIJK – Quality by Design (QbD) trekt de Franstalige markt op. Omdat die een heel andere aanpak vereist, neemt de Wilrijkse referentie binnen consultancy voor de life sciences sector daarvoor Sébastien Collet aan. Hij wordt general manager voor Brussel en Wallonië.

Enkele dagen na de feestelijke opening van de nieuwe hoofdzetel, breidt het Wilrijkse QbD uit naar Wallonië. Sébastien Collet moet deze nieuwe stap in goede banen leiden. Hij heeft als country manager van SPIE OGS 15 jaar ervaring in de sector.

Bart Van Acker, ceo QbD: “Tot nu toe waren we met QbD bewust enkel actief in Vlaanderen, waar we ondertussen de referentie zijn qua consultancy binnen de life sciences. Ook al vonden we de Franstalige markt al een tijdje een logische volgende stap, toch waren we er ons van bewust dat die een heel andere aanpak vereist dan de Vlaamse. Sébastien Collet zal QbD er nu ook daar voor ons uitrollen.”

Sébastien Collet: “Dat is een uitdagende en leuke job. De eerste afspraken in de regio zijn al gepland, en we verwachten dat er enkele zich zullen vertalen in concrete projecten.”

In eerste instantie zal Sébastien Collet vanuit het hoofdkantoor in Wilrijk werken. In 2019 plant QbD ook een kantoor in Wallonië te hebben. Vandaag heeft het bedrijf al meer dan 160 mensen in kantoren in Spanje, Mexico en Colombia.