Heylen Vastgoed Wijnegem

Heylen Vastgoed opent pop-up in Wijnegem Shopping Center

WIJNEGEM – Op 1 december opent Heylen Vastgoed zijn eerste pop-upwinkel. Die komt in het Wijnegem Shopping Center. De vastgoedmakelaar wil met deze 10de vestiging zijn bekende vastgoedbeleving verder uitdiepen.

Heylen Vastgoed telt momenteel negen filialen: in Antwerpen, Ekeren, Malle, Mechelen, Turnhout, Lier, Herentals, Geel en Heist-op-den-Berg. Daar komt begin december een pop-upwinkel bij op de eerste verdieping in Wijnegem Shopping Center.

Kevin Van den Ouweland van Heylen Vastgoed: “Zo genieten verkopers van projecten van nog meer visibiliteit door de aandacht van winkelende passanten en neemt ook het aantal potentiële kopers toe. Mensen kunnen hier met het ruimste vastgoedaanbod van Antwerpen kennismaken. Onze medewerkers die uitblinken door hun lokale marktkennis en de recentste nieuwbouwprojecten, staan voor hen klaar.”

Heylen Vastgoed maakt zich sterk dicht bij de klant te staan en een nauwgezette follow-up van elk dossier aan te bieden. Daarnaast wil het bedrijf in Wijnegem ook infosessies organiseren over belangrijke thema’s. “Ik denk aan slimme investeringen of de allernieuwste bouwtechnieken. Ook campagnes over geplande nieuwbouwprojecten, of over onderwerpen zoals wonen nabij de Oosterweelverbinding komen aan bod.”