JillSha

Jill Shaw zet in Antwerpen de stap naar offline moderetail

ANTWERPEN – Singer-songwriter Jill van Vooren, bekend onder de naam Jill Shaw, opent vlak voor Antwerp Fashion Weekend haar eerste pop-up in hartje Antwerpen. Vanaf 5 oktober gaat de e-commerce onderneemster zo voor het eerst offline. Ze krijgt daarbij de hulp van Lightspeed.

Lightspeed helpt ondernemers de stap naar een fysieke winkel te nemen door iPad-kassasystemen aan te bieden die overal gebruikt kunnen worden dankzij de cloudgebaseerde software. Het Gentse bedrijf ziet pop-ups niet langer als een trend in de mode-industrie, maar als een nieuw kanaal voor online ondernemers om het bereik van hun merk te vergroten.

Jill Shaw: “De samenwerking met Lightspeed is voor mij een ongelofelijk coole opportuniteit om mensen mijn merk te kunnen laten beleven. Klanten zullen nu mijn collectie aanraken en proberen. Een online shop laat het deels nog over aan onze fantasie, maar in mijn eigen pop-up kan ik de complete lifestyle achter SHAW in het echt uitwerken.”

De pop-up vestigt zich op de Lombardenvest 22 in Antwerpen en zal open zijn tot 30 oktober. In de rekken zal de herfst- en wintercollectie hangen met onder meer intimates, comfortabele loungewear, kimono’s en accessoires.

Lees ook

  • BV
    30/09/2024
    Sohail Khan
    Blankenberge
  • BV
    30/09/2024
    Vrl Consult
    Melle
  • BV
    30/09/2024
    Huisarts Annelies Vantomme
    Ieper