Nooz

Wellness penthouse van 1 miljoen opent op ‘t Eilandje

ANTWERPEN – De 21ste verdieping van de London Tower op ’t Eilandje heeft een metamorfose van 1 miljoen euro ondergaan. Het resultaat is SkyNooz, een luxueuze wellness penthouse met een adembenemend uitzicht over Antwerpen.

Na Nooz, ForestNooz en AquaNooz in Grobbendonk en SeaNooz in Nieuwpoort, heeft Nooz een vijfde locatie geopend. Die richt zich enerzijds op het bestaande Nooz-publiek dat zoekt naar een unieke beleving.

Zaakvoerder Wim Vanacker: “Anderzijds heb je in Antwerpen veel internationale bedrijven waarvan de ceo wel eens op bezoek komt. Die kan in alle privacy verblijven in de penthouse en zijn afspraken ontvangen in het lounge-gedeelte. We hebben ook contacten met het Sportpaleis voor hun vips die een speciale verblijfslocatie willen.”

1 miljoen euro

Op de 21ste verdieping zijn er een sauna, hamam, jacuzzi, privécinema met 25 geluidsboxen en 3 slaapkamers voor maximum 6 personen ter beschikking. Er is ook de optie van een butlerservice voor privé-diner of –ontbijt en van een duomassage. De investering van ruim 1 miljoen is volgens Wim Vanacker dan ook de moeite waard.

“In de loop van de 14 jaar dat we bestaan, hebben we een vast cliënteel opgebouwd. Zij weten waar Nooz voor staat, namelijk voor unieke belevenissen. In SkyNooz bevindt zich bijvoorbeeld een bad buiten op de 21ste verdieping. Bij mijn weten bestaat dit nergens in Europa. Toch niet waar je dit helemaal privé kan beleven.”

Vanaf 300 euro per persoon mag je een namiddag en avond gebruik maken van SkyNooz. Voor een overnachting met alles erop en eraan reken je op zo’n 750 euro per persoon.

Lees ook

  • CommV
    03/10/2024
    Impulsief
    Roosdaal
  • VZW
    03/10/2024
    Walls Official
    Essen
  • CommV
    03/10/2024
    Vanderkelen Frank
    Ninove