puur ondernemen

Puur Ondernemen brengt 4 specialisten samen

MALLE – Vier specialisten in verschillende disciplines hebben in Oostmalle samen het adviesbureau Puur Ondernemen opgericht. Aan de hand van resultaatgerichte programma’s reiken Filip Dings en zijn vrouw Chris De Loore samen met Bart Verhoeven en Joke Verrijckt ondernemers tools aan om van hun onderneming een geoliede machine te maken.

“We stellen vast dat de sommige ondernemers te weinig kennis hebben van effectief, puur ondernemen. Ze zijn gestart vanuit een passie, iets wat ze graag doen en goed kunnen. Maar het ondernemerschap waarover ze mogelijks weinig of geen kennis hebben, komt er vaak als ballast bij. Men vindt geen goede balans tussen werk en privé. Zaakvoerders maken zich onmisbaar en worden slaaf van hun eigen zaak. Daar brengen wij verandering in”, vertelt mede-oprichter Filip Dings, eerder auteur van het boek Zuurstof voor het leven.

Eerst gebeurt een bedrijfsscan die valkuilen en opportuniteiten aan het licht brengt, gevolgd door een adviesrapport om groei en verbetering in kaart te brengen.

“Elk bedrijf heeft volgende afdelingen: back office, verkoop, marketing en productie. Toch hebben zaakvoerders vaak geen zicht op de bedrijfsstructuur. Hierdoor wordt strategisch groeien ontzettend moeilijk. We beloven met onze impact programma’s geen dromen, we helpen ze wel te realiseren. Tijdens onze verschillende programma’s creëren we samen met de deelnemers afgewerkte implementatieplannen. Daarnaast werken we rond het ‘puur persoonlijk leiderschap’ van elke deelnemer. Een directe, positieve impact op hun levenskwaliteit is het doel”, aldus nog Filip Dings.

Puur Ondernemen richt zich naar kmo’s met 3 tot 100 medewerkers en beschouwt heel België als zijn werkterrein.

Lees ook

  • CommV
    03/10/2024
    Impulsief
    Roosdaal
  • VZW
    03/10/2024
    Walls Official
    Essen
  • CommV
    03/10/2024
    Vanderkelen Frank
    Ninove