WTC

World Trade Center Association vestigt zich in Antwerps hotel

ANTWERPEN – World Trade Center Association kiest ervoor om zijn lokale dienstverlening in het Lindner hotel aan het Centraal Station in Antwerpen onder te brengen. Door de samenwerking verandert het hotel ook van look en van naam naar Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp.

Voor Lindner is de samenwerking een strategische beslissing. Tegen eind 2019 komen er in Antwerpen 1.000 hotelkamers bij, waardoor bestaande hotels zich moeten onderscheiden. Daarom verbindt Lindner Antwerpen zich nu met de internationale aanpak van het World Trade Center en met alle 88 landen en 318 steden waarin de wereldorganisatie via een sterk uitgebreid zakelijk netwerk aanwezig is.

Peter J.J. Nuiten, algemeen directeur Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp: “Deze samenwerking heeft een bijzondere toegevoegde waarde voor onze zakelijke gasten en de hele lokale en internationale zakenwereld.”

Het World Trade Center zelf vindt in Antwerpen een goede locatie voor haar belangrijke businessactiviteiten die zich voornamelijk vlakbij havens, luchthavens, stations en bruisende zakencentra afspelen.

Fred Niemans, voorzitter van World Trade Center Antwerp: “Met de nieuwe uitvalsbasis willen we onze werking meer uitstraling geven en naar een hoger niveau tillen. Het leggen van nationale en internationale contacten voor en tussen bedrijven door World Trade Center Antwerp gebeurt voortaan vanuit een standingvolle en professionele omgeving.”

Metamorfose

De samenwerking leidt niet alleen een nieuwe naam in, maar ook een co-branding en andere uitstraling. Zowel de 12de als de benedenverdieping van het hotel krijgen een make-over in Urban Chic-stijl. Er komen co-working places, meeting corners en state-of-the-artvergaderfaciliteiten. De werkzaamheden zullen eind maart 2019 voltooid zijn.