DavidLloyd

Edegemse David Lloyd brengt leden via muziek aan het sporten

EDEGEM – David Lloyd is ervan overtuigd dat muziek je beter doet sporten. Daarom introduceert het sport- en healthcentrum uit Edegem nu eigen muziekafspeellijsten op Spotify om zowel de sport- als ontspanningsbeleving van haar bezoekers te optimaliseren.

Een Running Playlist, Classics, Fit Toghether en Shower Songs. De afspeellijsten van David Lloyd zijn uiteenlopend en kunnen bij verschillende activiteiten stimulerend werken. Lesgevers, trainers en personal coaches hebben voor de samenstelling gezorgd.

Sigal Rabinovitz, marketing & experience manager van David Lloyd Antwerpen:  “In onze vestiging klinkt er overal muziek: van de fitness, kleedkamers, het zwembad tot de zalen voor de groepslessen en de cafetaria. Met onze playlists maken we het muziekaanbod nu uitgebreider en bovendien persoonlijker. Natuurlijk hebben de meeste mensen eigen afspeellijsten, maar wij zijn ervan overtuigd dat ze zich ook graag eens laten verrassen.”

Leden van David Lloyd kunnen de playlists gratis beluisteren, in het sport- en healthcentrum of thuis. “We hopen dat dit initiatief nog meer mensen ertoe aanzet om te beginnen sporten of blijven door te zetten. Het blijft voor sommigen dikwijls door tijdsgebrek en een minimale motivatie soms een drempel.”

Lees ook

  • CommV
    03/10/2024
    Impulsief
    Roosdaal
  • VZW
    03/10/2024
    Walls Official
    Essen
  • CommV
    03/10/2024
    Vanderkelen Frank
    Ninove