ZinInHoboken

Zin in Hoboken is wegenwerken te slim af

HOBOKEN – In Hoboken vinden er wegenwerken plaats om het masterplan verder te realiseren. Om de bereikbaarheid van het centrum toch te benadrukken, rolt Zin in Hoboken een heuse communicatiecampagne uit. De handelaarsvereniging kan daarbij rekenen op 15.000 euro financiering door Stad Antwerpen.

In Hoboken komt er onder meer een nieuw groen plein voor de kerk, wordt het kruispunt veiliger gemaakt en zal de tram- en bushalte verplaatst worden. Dat brengt verkeersproblemen met zich mee, maar handelaarsvereniging Zin in Hoboken probeert daar via een communicatiecampagne toch handig mee om te gaan. De start werd dit weekend gegeven met een ludieke campagne waarbij een gocarttrein het centrale vervoermiddel was.

Om die positieve communicatie tijdens de heraanleg te ondersteunen, kent stad Antwerpen nu een toelage van 15.000 euro toe. Ook andere handelaarsverenigingen die hun winkelstraat of –buurt in de kijker willen zetten voor of tijdens wegenwerken, maken aanspraak op een financiële duw in de rug.

Wim Dekoning, voorzitter Zin in Hoboken: “Langdurige en ingrijpende wegenwerken hebben een directe invloed op de omzet van de lokale handelaars en horeca. We zijn dan ook erg tevreden met deze tussenkomst van stad Antwerpen. Meer dan 50 handelaars en horecaondernemers uit Hoboken centrum zetten hun schouders onder dit positief communicatieplan en financieren de campagne samen met de stad.”

Lees ook

  • CommV
    03/10/2024
    Impulsief
    Roosdaal
  • VZW
    03/10/2024
    Walls Official
    Essen
  • CommV
    03/10/2024
    Vanderkelen Frank
    Ninove