Zuiderburen

Driedaags festival Zuiderburen start met afterwork

ANTWERPEN – Straatfestival Zuiderburen komt terug na een succesvolle eerste editie met ruim 5.000 bezoekers en voegt een extra dag toe aan haar programmatie. Op vrijdag 14 september is iedereen vanaf 16 uur welkom op de gratis afterwork georganiseerd in samenwerking met Made in Antwerpen. 

Het festival Zuiderburen heeft als doel de community van het hippe Antwerpse Zuid in de kijker te zetten en bedrijven, horeca, inwoners en cultuur bij elkaar te brengen. Tijdens de afterwork op vrijdagavond staat ongedwongen netwerken centraal. Dat wordt ondersteund door een spelletje ping pong of tafelvoetbal, fijne muziek en lekkernijen van de hipste restaurants en bars. Dit alles samengebracht op het mooiste terras van Antwerpen; de Leopold de Waelplaats aan het Museum voor Schone Kunsten.

Aperitieven voor het goede doel

Bovendien worden er tijdens het festival picknickmanden verkocht. Een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel (Make a wish Vlaanderen). Hiermee kunnen bezoekers met vier personen origineel aperitieven. Een mand bestellen kan op voorhand via: zuiderburen.be/picknickmand.

Het volledige programma is te raadplegen op www.zuiderburen.be.

Lees ook

  • CommV
    03/10/2024
    Impulsief
    Roosdaal
  • VZW
    03/10/2024
    Walls Official
    Essen
  • CommV
    03/10/2024
    Vanderkelen Frank
    Ninove