XL carwash Kontich

Rode Duivels zorgen voor 1600 gratis wasbeurten bij XL Carwash

KONTICH – Door de schietgrage Rode Duivels zitten maar liefst 800 wasbeurten in de enorme prijzenpot van de WK-actie van XL Carwash in Kontich. Deze zijn te verdelen onder de deelnemers die het juiste doelpuntensaldo van de Rode Duivels konden raden. De andere 800 wasbeurten werden telkens weggeven aan supporters daags na de wedstrijden. 

“Win Duivelse wasbeurten. Drogen de Rode Duivels hun tegenstander af? Dan wassen wij gratis je auto. Per goal delen we 100 wasbeurten uit”, luidde de actie van Xl Carwash. De Rode Duivels waren uiteindelijk goed voor 16 WK-goals. Bij elke goal werden na de wedstrijd 50 gratis beurten uitgedeeld aan iedereen die als supporter zijn wagen kwam wassen. In totaal dus goed voor 800 wasbeurten. De andere 50 stuks belandden telkens in de superpot, waar uiteindelijk bijna 200 mensen aan deelnamen.

Negen winnaars dienden de correcte pronostiek in. In principe volgde er bij een ex aequo nog een schiftingsvraag die dan een superwinnaar moest aanduiden. Deze zou bij wijze van spreken levenslang gratis naar de carwash mogen komen. De winnaars stelden evenwel voor solidair de pot onderling te verdelen. “Als één team stonden we achter onze Rode Duivels. Dan kunnen we deze solidariteit enkel maar toejuichen”, reageert Guy Proost, zaakvoerder van Xl Carwash in Kontich.

Bij XL Carwash hebben ze absoluut geen spijt van de actie en bijhorende kost. “We beleefden onvergetelijke momenten dankzij het WK in Rusland. Ook hier in de carwash was er na elke wedstrijd een nooit geziene ambiance. Met heel veel plezier zullen we de komende jaren de wagens van die negen winnaars wassen. Tegen een doorsnee Vlaams gemiddelde van één carwashbezoek om de 1,5 maand zullen zij hier met hun 90 wasbeurten nog makkelijk meer dan een decennium over de vloer komen.”

Lees ook

  • CommV
    03/10/2024
    Impulsief
    Roosdaal
  • VZW
    03/10/2024
    Walls Official
    Essen
  • CommV
    03/10/2024
    Vanderkelen Frank
    Ninove