CONID

Wilrijkse vulpenfabrikant CONID lanceert AntwerPPen

ANTWERPEN/WILRIJK – CONID heeft met de AntwerPPen een nieuwe vulpen op de markt gebracht. Om de lancering extra in de kijker te zetten, pakt de vulpenfabrikant uit Wilrijk ook uit met de eigen tentoonstelling AntwerPPen & More in de lobby van SD Worx.

Het verhaal van CONID vloeide 7 jaar geleden voort uit de passie voor pennen bij fabrikant Komec Helsen. Dat leidde tot de eerste Conid Bulkfiller, een vulpen met een intussen gepatenteerd systeem. Ondertussen biedt CONID een ruim assortiment aan met 5 collecties in diverse modellen. Daarnaast maakt het bedrijf regelmatig speciale edities met telkens een uitzonderlijk verhaal als vertrekpunt.

Ceo Werner Helsen: “Met onze nieuwe AntwerPPen willen we het Antwerpse gevoel voor kwaliteit en stijl, maar ook haar capaciteiten als wereldstad in de verf zetten. Daarnaast zijn we natuurlijk trots dat onze vulpennen volledig in Antwerpen geproduceerd worden. Ook The Cavens Pen en The Diamond Pen zijn nieuw in ons aanbod.”

De reputatie van CONID gaat internationaal. Om ook het Belgische publiek wat meer warm te maken voor het merk, wordt nu een tentoonstelling georganiseerd. AntwerPPen & More loopt elke werkdag tot 17 augustus in de lobby van SD Worx. “In de eerste plaats willen we mensen inspireren en het schrijven met de hand promoten. Bovendien willen we ook een brug slaan naar Antwerpen, als baken voor vakmanschap en innovatie. De voorstelling is dus bedoeld voor iedereen met een hart voor schrijven en voor Antwerpen.”

Lees ook

  • CommV
    03/10/2024
    Impulsief
    Roosdaal
  • VZW
    03/10/2024
    Walls Official
    Essen
  • CommV
    03/10/2024
    Vanderkelen Frank
    Ninove