VanLooyGroup

Van Looy Group ondergaat make-over

ANTWERPEN – Van Looy Group heeft een volledige rebranding achter de rug. Het multidisciplinair advies- en ingenieursbureau maakt nu gebruik van een nieuw, modern logo en een vernieuwde website.

Van Looy Group wilde zich beter profileren aan een nationaal en internationaal publiek en dat aan de hand van duidelijke informatie. Het Antwerpse advies- en ingenieursbureau voor logistiek, speciale technieken en bouwkunde deed daarom een beroep op full-service webbureau Innomedio dat een volledig nieuwe huisstijl en website uittekende.

“De huisstijl paste niet meer bij het imago en de waarden van het bedrijf. Daarom werd het logo gemoderniseerd en het design doorgetrokken naar alle on- en offline promotiematerialen en -producten. Alles werd van de nieuwe moderne huisstijl voorzien, van banners, flyers en werfdoeken tot veiligheidshelmen en technische tekenboeken”, klinkt het.

Ook de website werd onder handen genomen. Met dynamische webpagina’s, interactieve animaties en een heldere structuur is er niet alleen rekening gehouden met de aantrekkelijkheid, maar ook met de duidelijkheid. “Het wordt voor potentiële klanten snel duidelijk wat we voor hen kunnen betekenen. Bovendien bereiken we zowel nationale als internationale klanten doordat onze website in meerdere talen te bekijken is.”

Lees ook

  • CommV
    03/10/2024
    Impulsief
    Roosdaal
  • VZW
    03/10/2024
    Walls Official
    Essen
  • CommV
    03/10/2024
    Vanderkelen Frank
    Ninove