DAGO

Antwerpse DAGO breidt uit naar Gentse regio

ANTWERPEN – DAGO heeft in Sint-Martens-Latem een vierde vestiging geopend. De Antwerpse marktleider in gestructureerde databekabeling wil van daaruit een betere dienstverlening voor de regio Oost- en West-Vlaanderen bekomen.

Huize Minne is de nieuwe uitvalsbasis van DAGO in de Gentse regio. Project manager Kevin De Rycke en sales director Cris Buys zullen het gebruiken als hun thuisbasis, ondersteund door een lokaal team van werfleiders en installateurs.

“We zetten opnieuw een stap voorwaarts in ons Strategisch Plan DAGO 2020. De nabijheid bij onze lokale klanten heeft met de opening van een kantoor in Hasselt vorig jaar, nu al zijn vruchten afgeworpen. De beslissing om ook richting Oost- en West-Vlaanderen te kijken, kon dus niet uitblijven”, zegt David Donkers, ceo DAGO.

Sales director Cris Buys spreekt van een win-winsituatie: “We kunnen nu beter inspelen op de noden van regionale klanten en hun projecten met lokale DAGO-medewerkers uitvoeren. Zo blijven de techniekers van regio Antwerpen en Limburg meteen ook gespaard van het toenemende fileleed.”

DAGO begeleidt en ondersteunt sinds 1982 bedrijven en organisaties bij databekabelingsprojecten, zowel voor koper- als glasvezelnetwerken. Ook de integratie van kleine systemen of volledige Smart Building installaties behoren tot het aanbod. Naast kantoren in Antwerpen, Hasselt en Gent komt er binnenkort ook eentje in Charleroi bij. Er werken 65 medewerkers bij DAGO.