Regus

Regus helpt gestrande treinreizigers

ANTWERPEN/BERCHEM – Regus speelt verstandig in op de geplande stakingen van de spoorbonden CGSP en ACOD. De flexwerkaanbieder stelt op vrijdag 29 juni vijf Antwerpse Regus werkplekken voor treinreizigers open.

Van donderdag 28 juni 22 uur tot zaterdag 30 juni 22 uur leggen de spoorbonden CGSP en ACOD het werk neer. Het treinverkeer zal daardoor ernstig verstoord zijn met flinke vertragingen en geschrapte ritten. Om gestrande treinpendelaars tegemoet te komen, stelt Regus zijn business lounges daarom gratis open op vrijdag 29 juni.

“Om treinpendelaars toch de mogelijkheid te geven om vanuit een comfortabele en goed uitgeruste werkplek aan de slag te gaan, stellen wij gratis onze business lounges en centers voor hen open op vertoon van een geldig vervoerbewijs”, aldus William Willems, algemeen directeur van Regus. “Ze beschikken er bovendien over gratis wifi, thee en koffie.”

Vijf locaties

Het Belgische netwerk van ’s werelds grootste werkplekaanbieder Regus telt 37 locaties. In Antwerpen kunnen treinpendelaars in vijf werkplekken aan de slag gaan:

  • Regus Express Antwerp Railway Station center – Pelikaanstraat 3, 2000 Antwerpen
  • Regus Antwerp City Center – Quellinstraat 49, 2018 Antwerpen
  • Regus Antwerpen Harmonie – Lange Lozanastraat 142, 2018 Antwerpen
  • Regus Antwerp Berchem station center – Uitbreidingstraat 84, 2600 Berchem
  • Regus Antwerpen Haven Atlantic House center – Noorderlaan 147, 2030 Antwerpen