StudioJeronimo

Starter van de week: Studio Jeronimo helpt bedrijven via beeld

BRASSCHAAT – Als de drang voor ondernemen er is, dan komt die al snel naar boven. Dat is ook het geval bij Jeroen Janssens. In juni 2017 behaalde hij zijn bachelor fotografie aan de Karel de Grote hogeschool. Enkele maanden later startte hij zijn eerste bedrijf op. Studio Jeronimo verzorgt fotografie en grafisch ontwerp voor zowel bedrijven als particulieren.

Het doel van Studio Jeronimo is klaar en duidelijk: aan de hand van interessante fotografie en grafische vormgeving de klant dichter bij de onderneming brengen. Een persoonlijke aanpak, passie voor het vak en de goesting om anderen vooruit te helpen, vormen de basis voor elke samenwerking.

“Goed beeldmateriaal komt in de vorm van een reportage achter de schermen, een portret in de setting van het bedrijf, veelzeggende beelden van een product of dienst, et cetera. Zo’n zaken geven vertrouwen bij bestaande klanten, maar kunnen evengoed potentiële klanten over de streep trekken”, zegt zaakvoerder Jeroen Janssens. “Particulieren kunnen bij Studio Jeronimo ook voor allerlei persoonlijke projecten terecht.”

De oprichting van Studio Jeronimo moet zeker geen springplank zijn om later bij een groot bedrijf aan de slag te gaan. Integendeel. “De naam is strategisch gekozen. Voorlopig is het eenmanszaak, maar ik heb de ambitie om het in de toekomst om te vormen naar een studio van creatieve geesten die op elke creatieve vraag een nog creatiever antwoord kan bieden.”

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinantwerpen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.