Ampere

Nachtclub Ampere wordt oase van rust voor studenten

ANTWERPEN – Voor drie dagen galmen er geen oorverdovende beats door de boxen in Ampere, maar wordt de Antwerpse nachtclub omgetoverd tot een oase van rust. Studenten kunnen er van 5 tot 7 juni terecht om er te studeren in de Red Bull Study Club.

Het is weer die tijd van het jaar dat studenten aan hun boeken zitten gekluisterd. De examens brengen heel wat studeerwerk met zich mee en velen verkiezen dan een rustige locatie. Waar kan dat beter dan in een vertrouwde omgeving, een nachtclub bijvoorbeeld? De Red Bull Study Club staat drie dagen lang in het teken van de studies.

“Studenten zullen hier in stilte kunnen werken met alles bij de hand. We zorgen ook voor afwisseling met leuke ontspanning en inspirerende momenten. Zo komt sportfysiotherapeut en auteur Jef Geysen langs met handige tips en tricks tegen vermoeidheid en stress. Wingsuit-atleet en keynote spreker Cédric Dumont komt dan weer vertellen over presteren onder druk”, klinkt het bij de organisatie.

Vol snufjes

De Red Bull Study Club beschikt over gratis wifi, elektriciteit, gezonde voeding, ijskoude Red Bull en studeergoodies zoals notitieblokken. Verder kunnen studenten er ontspannen in de silent disco zonder medestudenten te storen, zich onderdompelen in een VR-ervaring en zich wagen aan een potje tafelvoetbal.

Vooraf een plek reserveren is niet mogelijk. De deuren gaan op 5 juni om 8 uur ’s ochtends open en sluiten op 7 juni om 20 uur. Gedurende die hele periode is de club 24 uur op 24 toegankelijk.

Lees ook

  • VOF
    01/10/2024
    Flaneur Uitgevers
    Antwerpen
  • BV
    01/10/2024
    Cvl-immo
    Dendermonde
  • BV
    01/10/2024
    Marie Desmet Advocatenkantoor
    Harelbeke