TheParkResidence

Deurne telt nieuwe coworkingruimte

DEURNE – Na 1,5 jaar plannen en voorbereiden opent The Park Residence op 1 juni zijn deuren. De coworkingruimte bevindt zich op de Turnhoutsebaan in Deurne en zet in op ontspannend werken in het groen.

The Park Residence beschikt over twee verdiepingen. Het gebouw is opgedeeld in een kleiner gedeelte met vaste bureaus, twee vergaderruimtes met alle nodige technologische apparatuur en een hele waaier aan flexibele werkplekken. Met meer dan 300 vierkante meter biedt de locatie plaats aan tientallen residenten.

Bezielers en Deurnenaars Sigrid Van Belle en Kris Verreyken: “We willen vooral ondernemers uit Deurne en omgeving aantrekken. Naast de werkruimtes kunnen zij hier rekenen op een overdekte en beveiligde fietsenstalling. Bovendien is er een Velo-station op 50 meter en stoppen trams en bussen voor de deur. Er is ook een ingerichte keuken en een locker room met douche.”

Voor de partners werd in de buurt gezocht. Zo wordt de huisstijl, communicatie en website door Santo verzorgd en neemt Renovatics de verbouwingen op zich. Office-IT doet de ICT, Peter Van Steenwinkel de fotografie en Verheyen de koffie. “We hebben ook al contacten gelegd met lokale horeca om een samenwerking op te bouwen voor catering en lunch.”

Modern design

Voor de inrichting werd interieurarchitecte Katrien Vernaillen van Interior Blonde ingeschakeld. Zij liet zich inspireren door de verschillende facetten en kleurtinten die in het Park Rivierenhof terugkomen.

“The Park Residence wil afstappen van de klassieke kantooromgeving en combineert modern design met een huiselijke sfeer”, legt Kris Verreyken uit. “Het geheel creëert een ontspannen werksfeer die onze residenten dagelijks kan inspireren.”

Op 1 en 2 juni organiseert The Park Residence opendeurmomenten voor alle geïnteresseerden.