Foto Guy&Patrick

Deloitte trekt Guy Jans aan als adviseur familiebedrijven

Guy Jans adviseert in het kader van generatiewissels en/of de introductie van corporate en family governance. Daarbij wordt de nadruk gelegd op het creëren van duurzame familiale afspraken. Guy Jans werkte al diverse malen samen met Deloitte Private.

Guy heeft gedurende dertig jaar een familiebedrijf geleid. Na de verkoop van het bedrijf heeft hij zich herschoold in het begeleiden van ondernemende families. 

Deloitte Private wil met Guy Jans deze adviesverlening nog verder uitbreiden: naast de technische, fiscale, juridische en financiële begeleiding, ondersteunt zij haar klanten nu ook bij het interrelationele aspect, dat eigen is aan familiebedrijven. Deloitte Private zal hierrond een gefocust team uitbouwen. In dit kader werken zij ook nauw samen met Greenille by Laga, een gespecialiseerd kantoor in vermogensplanning.

Patrick Dierick, Partner Deloitte Private: “Wij zijn erg verheugd dat Guy ons team op 1 januari 2018 als zelfstandig consultant is komen versterken. Guy is met zijn jarenlange ervaring een autoriteit in zijn vak. We spelen hiermee in op de vraag van onze klanten, en bieden oplossingen voor het volledige spectrum van uitdagingen waar familiebedrijven voor staan.”