X2. (2)

Nieuwe BMW-garage op oude Wycams-site in Kalmthout

De BMW-garage Meeusen in Kalmthout krijgt een nieuwe locatie. De BMW-concessionaris kocht de oude site van Wycams, waar voorheen de beroemde borstbollen werden gemaakt.

Op die plaats komt een nieuwe toonzaal voor nieuwe en tweedehandswagens en nieuwe werkplaatsen. De verbouwing begint op het eind van de zomer. Maar intussen zal op die site een lanceringsevenement worden georganiseerd voor de nieuwe BMW X2. 

Er worden dit jaar een aantal nieuwe BMW-modellen gelanceerd. Van de nieuwe X4 tot de nieuwe X7.  De nieuwe BMW X2 krijgt een speciale lancering, zegt zaakvoerder Stijn Meeusen. 

‘De fabriekshal die nog op onze nieuwe locatie staat, kan nu perfect dienst doen om deze wagen op een rebelse manier te lanceren.  Wij nodigen onze klanten dan ook graag uit voor een rebels X2-party, zodat zij als eerste kunnen kennis maken met deze nieuwe locatie” zegt Meeuwsen.  

“De nieuwe BMW X2 heeft enkele accenten die verwijzen naar het roemrijke verleden van BMW.  BMW fanaten zullen bijvoorbeeld de knipoog naar dat verleden onder meer terugvinden in de trapeziumvormige ‘nieren’ welke voor het eerst op een moderne BMW zijn toegepast”zegt Stijn Meeusen. 

Lees ook

  • CommV
    02/10/2024
    2-design
    Bilzen
  • CommV
    02/10/2024
    Maison Maeseyck
    Maaseik
  • VZW
    02/10/2024
    Sergeant
    Sint-gillis (bij-brussel)