Yves Boivin_Cardmil

Antwerpse studenten zijn de beste netwerkers van Vlaanderen

Cardmil, een app die contacten up to date houdt, organiseerde recent een wedstrijd onder studenten om na te gaan wie de beste netwerkende student van Vlaanderen is.

Yves Bovin, ceo Cardmil: “Studenten plukken later de vruchten van het netwerk dat ze vandaag opbouwen.” 

Met deze Challenge wou Cardmil studenten aanzetten tot het opbouwen van een sterk en duurzaam netwerk. Alle studenten van hogescholen en universiteiten uit Vlaanderen konden deelnemen en vrienden, kennissen en medestudenten uitnodigen. Met Cardmil kunnen zij hun eigen gegevens en die van hun contacten steeds up-to-date houden. 

Opvallend resultaat is dat bij de eerste 100 studenten er 76 studenten in Antwerpen studeren en 14 in Leuven. Andere steden in de top 100 zijn Hasselt, Gent, Geel en Mechelen. 

Florian van Veldhoven, student industrieel ingenieur aan de KU Leuven, behaalde de eerste plaats en rijfde de all-inclusive reis in een vijfsterrenhotel op Ibiza binnen. Florian slaagde erin om 440 contacten te leggen in de periode van 1 november tot 15 december 2017. Daarmee liet hij Siemen Herroelen van de Universiteit Antwerpen en Dries Van Hees van de KU Leuven net achter zich. De eerste vrouwelijke studente was Kaat Vanden Bulcke die de zevende plaats behaalde met 381 contacten.