holiday inn

Overnemers Holiday Inn trekken portefeuille open

Nog geen jaar nadat de exploitatie van het Holiday Inn Hotel in Hasselt werd overgenomen, heeft het nieuwe management beslist om het jarige hotel een grondige facelift te geven. Zo wordt de hoofdingang verplaatst en krijgen de kamers een frisse toets.

Het hotel Holiday Inn Hasselt bestaat dit jaar 30 jaar. De groep Hamilton Hotel Partners, die een aantal maanden geleden de exploitatie overnam, grijpt de gelegenheid aan om een investeringsprogramma door te voeren. Zo worden de kamers dit jaar nog gerenoveerd.

Met de aanleg van Quartier Bleu en de autovrije voetgangerszone vóór het hotel (richting Molenpoortplein), wordt ook de hoofdingang van het hotel verplaatst. Bezoekers zullen nu aan de andere kant van het gebouw naar binnen moeten, in de straat waar het Modemuseum gevestigd is. Dit betekent dat het terras voor de brasserie kan uitgebreid worden en de gasten in de zomer dus een mooi zicht op de Groene en Blauwe Boulevard hebben.

Na de investeringen in Hasselt zullen dezelfde exploitanten ook de hotels van Holiday Inn en Mercure in Antwerpen en Luik helemaal restylen, kondigen ze tot slot aan.