kreapaint_1 kopie

Kreapaint stopt 2,5 miljoen in nieuwe stek

Kreapaint, actief in interieurstyling, verhuist in de lente van 2020 naar een betere locatie vlakbij het op- en afrittencomplex van de autosnelweg in Paal-Beringen. Met de verhuis gaat een investering gepaard van 2,5 miljoen euro. Kreapaint creëert hiermee een nieuwe conceptstore en 7 extra jobs.

De nieuwe locatie omvat een winkel- en belevingsruimte van 800 m2 met burelen, een magazijn van 400 m2, een overdekt buitenmagazijn van 150 m2 en een werkplaats van 100 m2. Tot slot worden 40 parkeerplaatsen voorzien voor medewerkers en bezoekers. Met deze investering wil Kreapaint vlotter bereikbaar zijn, meer beleving en advies bieden aan klanten en op die manier het aanbod versterken op de interieurdecoratie en -renovatiemarkt.

Het bedrijf telt momenteel 26 medewerkers waarvan 20 arbeiders en 6 bedienden. Het bedrijf wordt geleid door bestuurder en eigenaar Rob Vandezande en zijn vrouw Wendy Van Geel.

“We willen ons team in de toekomst uitbreiden met 7 nieuwe medewerkers waarvan 2 winkelbedienden en 5 arbeiders”, zegt Rob Vandezande. “Natuurlijk hopen we snel de juiste mensen te vinden in deze krappe arbeidsmarkt.” aldus Rob Vandezande.