Gerard Deckers

Ex-bankier start nieuw vastgoedkantoor op

Gerard Deckers, in Noord-Limburg gekend van de Argenta-zakenkantoren en het vastgoedbedrijf Gedimmo, is zopas aan een nieuw hoofdstuk begonnen. Vanuit een nieuw kantoor aan de ronde punt in Hechtel, opereert hij voortaan onder de koepel van de internationale vastgoedgroep Engel & Völkers.

Gerard Deckers, voormalig verzekeringsinspecteur, ging in 1983 van start met een eigen zaak toen hij in Eksel een filiaal van spaarbank Argenta opende. In 2001 kwam er een tweede vestiging bij in Hechtel. In datzelfde jaar behaalde hij het diploma van vastgoedmakelaar, en werd het immokantoor Gedimmo geboren. Intussen heeft zijn zoon Dieter de leiding van de Argenta-kantoren overgenomen.

In het vastgoed blijft Gerard Deckers echter zelf de kar trekken. Meer nog, als licentiepartner van Engel & Völkers zal hij de hele regio Noord-Limburg coveren. Daarvoor werd aan het ronde punt in Hechtel een gebouw volledig gerenoveerd. “Als onderdeel van Engel & Völkers hoeven wij het warme water niet meer uit te vinden”, zegt hij. “We kunnen gebruik maken van de expertise die aanwezig is en ons concentreren op het belangrijkste: met een enthousiaste groep medewerkers een verschil maken op de residentiële vastgoedmarkt in Noord-Limburg.”