kaperkot

Kolmont verkoopt Kaperkoten

Projectontwikkelaar Kolmont heeft de 3 recent gebouwde torens met studenkoten in het Hasseltse Kapermolenpark verkocht. De nieuwe eigenaar is Upgrade Estate, dat ineens een vierde toren heeft besteld.

X, Y en Z, zo luiden de namen van de 3 gebouwen met studentenkamers die Kolmont in het centrum van Hasselt heeft gezet. De verzamelnaam luidt CampUSpark, goed voor 258 verblijfplaatsen. Kenmerkend zijn de gemeenschappelijke ruimtes, moderne snufjes en de hoge afwerkingsgraad van de kamers.

Met de verkoop aan Upgrade Estate, Belgische marktleider in het beheer van huisvesting voor studenten, moet er nog een nieuwe dimensie bijkomen. De nieuwe eigenaar heeft veel ervaring in het beheer van dit soort vastgoed en wil de dienstverlening, comfort en de leuke extraatjes verder uitbreiden. Zo wordt gedacht aan de tuin met BBQ-hoek, kippenhokken of een rooftop-terras.

Voor Upgrade Estate zijn het de eerste stappen in universiteitsstad Hasselt. In nauw overleg met Kolmont zal weldra ook de bouw starten van de vierde studententoren van CampUSpark.