romulus-en-remus-300×300

Heeren neemt houthandels en interieurbedrijf over

Groep Heeren, vooral gekend van de Hubo-winkels, gaat via overnames het aanbod verbreden. Na de houthandels Modest in Diepenbeek en Tongeren, wordt nu ook interieurbedrijf Romulus&Remus ingelijfd. Wim Martens en Niels Fabry blijven aan boord van de Bilzense totaalinrichter.

“Na jaren van steile groei, ja soms té steil, was het hoog tijd om te schakelen met Romulus&Remus”, vertelt Niels Fabry. “Door steeds complexere en grotere interieurprojecten, en ook door een sputterend Q2 in 2019, werd het vanzelfsprekend om ons te versterken met het oog op de toekomst.”

Daarom is na een korte reorganisatieperiode, Romulus&Remus overgenomen door de Groep Heeren. Het bedrijf rond ondernemer Tom Heeren, dat onder meer 19 Hubo-winkels in portefeuille heeft, mikt hiermee op diversificatie. “Met Modest, actief in afhaal-schrijnwerk vanuit de vestigingen in Tongeren en Diepenbeek, hadden we hier al een eerste stap in gezet”, zegt Tom Heeren. “Gezien de activiteiten van Romulus&Remus quasi perfect aanvullend zijn, past deze overname in onze strategie. Als totaalinrichter kunnen zij de materialen in eigen huis vinden. De interieurbouwer blijft een partij die zich richt op het midden- en hoger segment in de interieurmarkt. De duurzame relaties met de architecten en interieurarchitecten blijven erg belangrijk.”

Naast partners Wim Martens en Niels Fabry zal er ook nog een bijkomende CEO de rangen versterken om de groeistrategie verder vorm te geven.