ats berben

Aannemer koopt voormalige werkgever op

ATS, de vennootschap van Wouter Stevens die actief is in verwarming en sanitair, neemt sector- en stadsgenoot Jean Berben bvba over. Pittig detail: de overnemer werkte vroeger nog bij het bedrijf waar hij nu eigenaar van wordt.

ATS is sinds 2009 actief in de sector verwarming en sanitair. In de loop der jaren zijn daar onder andere warmtepompen, airco en zonnepanelen bijgekomen. Berben is ook al 29 jaar actief in de HVAC-sector en heeft in de loop der jaren een groot klantenbestand opgebouwd. Wouter Stevens was zelf werkzaam bij Berben van 2005 tot 2009 en neemt nu dus zijn vorige werkgever over.

“Met deze overname doet ATS een belangrijke zet om het marktaandeel in Noord-Limburg flink uit te breiden”, zegt Wouter Stevens. “Om een groei te verwezenlijken op korte termijn was een overname voor ons een bewuste keuze. Vooral het vinden van kwalitatief personeel blijft een uitdaging in onze sector. Door het extra klantenbestand realiseren we nu meteen een groei van 40%. De doelstelling is om in 2020 2,5 miljoen euro omzet te genereren.”