bedrijvendag-750×423-750×423

Limburg is klaar voor Open Bedrijvendag

Warsco Units in Genk, Café Coureur in Borgloon of Group Nivelles in Gingelom? Het zijn maar enkele voorbeelden van de 52 prachtige bedrijven die volgende zondag in Limburg kunnen bezocht worden op de Voka Open Bedrijvendag.

Al sinds 1991 stellen honderden bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren de deuren open voor het grote publiek. Honderdduizenden bezoekers krijgen zo een unieke kans om te ontdekken hoe hun favoriete producten gemaakt worden, hoe ondernemers te werk gaan, waar hun buurman werkt, enzovoort. Op 6 oktober is het opnieuw zo ver.

“Het thema is ‘vergroening’ en focust zich op de groene inspanningen die bedrijven leveren om duurzaam te ondernemen”, zegt regiocoördinator Helga Ponet. “We hebben bijvoorbeeld in Halen en Bilzen een fietsroute uitgestippeld die langs de ‘groene’ bedrijven passeert. Maar ook zij die niet direct in het thema passen, verwelkomen zondag graag de grote massa. Het belooft in ieder geval een top-zondag te worden waar enorm veel te ontdekken valt. Wat zou u anders wel doen op een druilerige vrij dag?”

Het overzicht van de deelnemende bedrijven is te vinden via deze link. Veel kijkgenot ‘Made in Limburg’!