vis en co lommel

Starter van de week: fish & chips vliegen over toonbank

Vis & Co. is een nieuwe speciaalzaak die zopas in Lommel de deuren heeft geopend. Zaakvoerder Tom Coomans heeft een fantastisch openingsweekend achter de rug. “Vooral de fish & chips waren een instant succes”, vertelt hij.

Vis & Co. bestaat al in Balen en Oud-Turnhout. De zaak in Lommel is dus de derde voor Tom Coomans. “Lommel was een grote opportuniteit”, zegt hij. “We bevinden ons op een zeer goede zichtlocatie. Bovendien was er in de regio nood aan een goede viswinkel.” Het pand aan de Buitensingel onderging meer dan een half jaar verbouwingswerkzaamheden.

Vis & Co verkoopt in Lommel een uitgebreid aanbod aan verse vis, samen met bereide gerechten, sushi, vissoep, enzovoort. “Mensen krijgen bij ons ook uitleg over hoe ze de vis moeten klaarmaken”, aldus de zaakvoerder.

Tijdens het openingsweekend liep het alvast storm, ook al omdat de zaak een nieuwigheid introduceerde: fish & chips. “Het is een bakje gebakken kibbeling met frietjes en een saus. Dat was een instant succes. We gaan de fish & chips permanent blijven aanbieden en richten ons hiermee op de bezoekers van het nabijgelegen shoppingcenter.”

Het team in Lommel moet nog worden uitgebreid tot een 5-tal medewerkers.