Wim

Starter van de week: koppel slaat online ace

Wim Verjans en Liesbet Thys baten niet alleen de tennisclub TC Jus in Hoeselt uit, ze zijn ook de zaakvoerders van een nieuw webwinkel die alle tennismateriaal verkoopt. Tennispassie is de naam van de nieuwe zaak, die mikt op liefhebbers van alle niveaus.

TC Jus telt meer dan 600 leden en is gekend als een familiale tennisclub, die al meer dan 30 jaar actief is. Vorige week werd in het verlengde hiervan een webwinkel geopend: Tennispassie.

“Het is eigenlijk simpel: hier kan je alles vinden wat een tennisspeler nodig heeft: rackets, kleding, tennistassen, tennisballen,… noem maar op”, zegt Wim Verjans. “Dit initiatief is er gekomen omdat we zelf konden vaststellen dat clubleden vaker online op zoek gaan naar goede producten. Anderzijds hebben de tennisclubs, trainers en spelers nood hebben aan een persoonlijke contact en advies. Met Tennispassie maken we die combinatie: een online winkel én persoonlijk professioneel advies op maat.”

Tennispassie wil eerst heel België bedienen en denkt zelfs aan uitbreiding naar Nederland. “Intussen hebben al heel wat clubs contact gezocht voor een samenwerking”, aldus nog de zaakvoerder. “Vooral voor het merk Tecnifibre, dat wij aanbieden, is er veel belangstelling. Zelfs van professionals”, zo klinkt het. Goed begonnen is half gewonnen!