pkp valley

EY wil verdubbelen en neemt de wijk naar Corda

Consultant EY heeft ambitieuze groeiplannen in de regio Limburg en verhuist eind dit jaar van de Herckenrodesingel naar de Corda Campus. De 35 medewerkers zullen er het gezelschap krijgen van andere collega’s die de nieuwe kantoren als flexplek zullen gebruiken.

EY, het vroegere Ernst & Young, ziet nog veel potentieel in de Limburgse markt. Het doel is om op enkele jaren tijd te verdubbelen tot 70 medewerkers. Om de nieuwkomers voldoende ruimte te geven, wordt verhuisd naar een nieuw kantoor van zo’n 1.000 m² op de Corda Campus. “We hebben gekozen om ons verder te verankeren in Limburg”, zegt Arne Smeets, verantwoordelijke partner voor de regio Limburg. “Met Corda Campus kiezen we bewust voor het ondernemend hart van de Limburgse economie en treden we toe tot een bijzondere business community, waarin alles draait om kennis, netwerking en kruisbestuiving. De visie van Corda Campus ligt in lijn met ons bedrijf, aangezien innovatie, technologie, community, ondernemerschap en co-creatie belangrijke pijlers zijn.”

De lokale verankering uit zich tevens door het partnership dat EY heeft afgesloten met Pukkelpop. Door op het festival aan Employer Branding te doen, hoopt EY alvast een aantal van de 35 nieuwkomers te kunnen strikken. Meer concreet verbindt EY zijn naam aan VALL-EY, een nieuw deel van het festivalterrein waar experimentele muziek en kunstvormen een plaats krijgen.