talentlink xpertise

Xpertise neemt bureau van Limburgse zusjes over

Hr-specialist Talent Link, in 2016 opgericht door An en Lien Schalley, wordt onderdeel van Xpertise, de holding boven onder meer uitzendbedrijf Impact. Talent Link krijgt een prominente rol in de nieuwe groep. “Hierdoor kunnen we nog sneller groeien op nationaal vlak”, zegt An Schalley.

Talent Link is in Limburg goed gekend als atypische partner voor de werving en selectie van hooggeschoolde specialistische professionals. Het jonge bedrijf, met nochtans tonnen ervaring, zweert bij een heel persoonlijke aanpak om talent te matchen met de vraag van klanten. Een succes.

Dat is ook Xpertise niet ontgaan. De toenadering heeft nu geleid tot een fusie, waarbij officieel Talent Link wordt overgenomen. “De overname betekent een uitbreiding van de dienstverlening van Xpertise”, zegt CEO Eric Dantinne. “We zijn nu een hr-totaalpartner voor uitzendwerk, projectsourcing en werving en selectie. Bovendien halen we met zaakvoerder An Schalley heel wat hr-expertise aan boord. An zal naast Talent Link, ook Nova Engineering (specifieke afdeling voor ingenieurs) aansturen.”

Een win-winsituatie, vinden ze bij Talent Link: “Door op te gaan in de Xpertise-groep krijgen wij de kans om ons onder de vleugels van een grotere organisatie verder te ontwikkelen”, aldus An Schalley. “Mét de garantie dat we onze eigen specifieke rekruteringsaanpak kunnen behouden.”