winkel bilzen

Starter van de Week? Awel: Mercie

Zaakvoerder Ludwina Vanloffelt en haar rechterhand Linda Schoels openen in de Bilzerse Galerie Arcade hun winkel Mercie. Daarmee willen ze een bijdrage leveren aan de beleving in het handelscentrum.

Ze omschrijven Mercie als “een gezellige hotspot voor mode-accessoires en andere benodigdheden voor modebewuste dames”. Er worden ook retouches van kledingstukken uitgevoerd.

Ondanks de bescheiden schaalgrootte, maakt de nieuwe zaak meteen deel uit van het handelsapparaat waar Bilzen al vele jaren fier op is. “Je merkt dat er tal van nieuwe winkels en andere ondernemingen bijkomen”, aldus Ludwina. “In Galerie Arcade, waar wij gevestigd zijn, is na een terugval, het tij duidelijk aan het keren. En daar willen wij ons steentje toe bijdragen. Het is door de investeringen van de kleine zelfstandigen dat er een nieuwe wind kan waaien in ons stadscentrum. Er heerst in ieder geval een fijne samenwerking tussen de handelaars en het beleid. In die goede sfeer en enthousiasme kunnen we de handelskern doen bruisen, en dat is goed voor iedereen.”