marc de loenen

Ondernemer Marc De Loenen overleden

In zijn woonplaats Hasselt is Marc De Loenen overleden. De minzame leraar én ondernemer was al een tijdje ernstig ziek. In ondernemerskringen was hij bekend als zaakvoerder van de handel in ijzerwaren Het Tafeltje Rond en bestuurslid van Unizo Genk.

Marc De Loenen werd geboren in november 1957 en overleed vorige week donderdag. Hij was tijdens zijn carrière een erg bezige bij, die zijn opdracht als leraar aan het Heilig Kruiscollege in Maaseik combineerde met een eigen zaak. Het Tafeltje Rond in Bokrijk, een handel in ijzerwaren, gereedschappen, deur- en meubelbeslag, runde hij samen met zijn echtgenote Annie Maes.

Daarnaast was Marc De Loenen een graag geziene gast in het verenigingsleven. Zo was hij vele jaren actief als bestuurslid van ondernemersvereniging Unizo Genk. Marc was al een hele tijd ziek. Hij leed aan de spierziekte ALS. Desondanks genoot hij tot het laatste moment zo intens mogelijk van het leven.

Marc De Loenen laat zijn echtgenote, 2 kinderen en 4 kleinkinderen na. Zaterdag vindt om 13 uur in Thor Central een plechtigheid plaats ter nagedachtenis van de betreurde ondernemer. De redactie biedt haar oprecht medeleven aan.