nono hasselt

Uitbater gooit na 10 maanden keukenhanddoek in ring

Het is 10 maanden geleden dat in de Hasseltse Schrijnwerkersstraat de bistro Nono de deuren opende, maar nu is de gastrobar al over te nemen. “Omwille van persoonlijke redenen”, zo klinkt het.

Zaakvoerder Dominique Claeskens voerde een grondige verbouwing door en had ambitieuze plannen met zijn ‘bistrotheque’, zoals de zaak werd genoemd. “We serveren een soort ‘best of’ van de dingen die ik ooit proefde op mijn reizen doorheen de wereld”, zegt hij-. “Wereldkeuken in Hasselt, op zijn best dus.”

En ook de chef-kok Alexander is mee in het concept: “Nono heeft de wereldse, streetfood-attitude en de verfijndheid die ik nastreef”, laat hij optekenen.

De beoordelingen gedurende de eerste maanden waren heel positief. Met een gemiddelde score van 4,7 op 5 zal het niet door een gebrek aan klanten zijn dat er nu een overnemer wordt gezocht. “Persoonlijke redenen”, geeft de zaakvoerder aan. Kandidaten mogen zich bij hem melden.