menten en co

Ze worden groter: Degroof, Argus en Delen

Voor u gebundeld: de recente uitbreiding van 3 voorname Limburgse dienstverleners. Zowel Degroof Petercam, Argus Advocaten als Delen Private Banking hebben nieuwe stappen in de groei gezet.

– Vermogensbeheerder Degroof Petercam heeft recent het team versterkt met nieuwe krachten. Jan Vanhamel en Jouri Verdonk zijn aangetrokken om de bijkomende klanten in Limburg te bedienen. Beide nieuwkomers in het team van Harm Laitem, dat nu uit 9 mensen bestaat, komen over van BNPP Fortis Private Banking.

– Op 1 april verhuist het team van Argus Advocaten in Lommel van de Louis Pasteurstraat 17 naar de Louis Pasteurstraat 21. “We gaan ons vestigen in Noordlink, een ruimte speciaal opgezet om lokale ondernemers met elkaar in contact te brengen”, zegt vennoot Mieke Liesens. Drie van de 14 advocaten bij Argus hebben nu de Noord-Limburgse vestiging als uitvalsbasis.

– De Limburgse afdeling van Delen Private Bank breidt opnieuw uit in de Kempen. Nauwelijks twee jaar na de opening is het kantoor in Westerlo, dat vanuit Limburg geleid wordt, al een maatje te klein. Daarom verhuist de vermogensbeheerder een verdieping hoger in het Businesscenter 4Wings in Oevel.