JorisVanDijck_Afbeelding

Joris Van Dijck kiest voor kwaliteit met TERBERG

Vorkheftrucks, reachtrucks, transpaletten, stapelaars, zijladers, explosievrije toestellen, hoogwerkers en schaarliften, schrob- en veegmachines en mobiele laadrampen. Het verkoop- en verhuuraanbod van Joris Van Dijck ging al ruim, maar wordt nu verder uitgebreid met TERBERG Kinglifters en terminaltrekkers.

De vraag naar terminaltrekkers zit in stijgende lijn. Ze zijn geschikt voor het verplaatsen van containers en aanhangers in distributiecentra, transportdepots, containerterminals en luchthavens. Met TERBERG wordt gekozen voor robuustheid, een laag brandstofverbruik, eenvoudig onderhoud en comfort.

Ook meeneemheftrucks winnen aan populariteit. Ze worden achter een vrachtauto bevestigd en zorgen voor een grote flexibiliteit. Die van TERBERG kennen een goede verhouding tussen de hefcapaciteit en het lage eigen gewicht, hebben roterende wielen waardoor het toestel in vier richtingen kan bewegen en zijn multi-inzetbaar op alle ondergronden.

Zowel de meeneemtrucks als de containertrekkers zijn nu beschikbaar voor verkoop en verhuur op lange termijn. De eerste exemplaren werden al ingezet bij een grote speler in de staalindustrie.

Keuze voor kwaliteit

Met TERBERG wordt bewust voor kwaliteit gekozen. Het Nederlandse bedrijf is al jarenlang actief in de sector, met momenteel de vierde generatie aan de knoppen.

“Die opgebouwde expertise is van onschatbare waarde. Dat ervaren we zelf. Al sinds 1958 specialiseren we ons in heftrucks en ander rollend materieel voor logistieke doeleinden. Als dat met de juiste focus en passie gebeurt, is dat een garantie voor kwaliteit. Diezelfde focus en passie voelen we bij TERBERG”, zeggen afgevaardigd bestuurder Chris Van Dijck en derde generatie Jo Van Dijck.

Dat resulteert in kwaliteitsvolle toestellen: gepoederlakte chassis en carrosserie in roestvrij straal. Niet onbelangrijk, wetende dat deze in weer en wind worden ingezet.

Uitbreiding van assortiment én personeel

Met de toevoeging van TERBERG tot het assortiment grijpt Joris Van Dijck ook de kans om zijn team van gespecialiseerde technici verder uit te breiden. Daarmee moet de uitstekende dienstverlening gewaarborgd blijven, want naast verkoop en verhuur garandeert de onderneming ook een flexibele hersteldienst en om de zoveel tijd een onderhoud ter plaatse.