CLAES_3D Pelt

Claes verhuist van Achel naar nieuwbouw in Pelt

Claes Sierbeton-Dakwerken, het bedrijf van Frank Claes en Rowan Mennen uit Achel, is drukdoende om een nieuwe industriehal met kantoorgebouw te bouwen. In 2020 zullen de activiteiten volledig verhuizen naar de nieuwe site op het Nolim-park in Pelt.

Claes Sierbeton-Dakwerken produceert prefab elementen uit sierbeton zoals straatmeubilair, dorpels, kroonlijsten en gevelelementen. Klanten zijn vooral aannemers, openbare besturen en projectontwikkelaars uit België en Nederland. De zaken gaan goed.

“Inderdaad, want ons familiebedrijf verlaat na 60 jaar de huidige locatie in Achel”, zegt Frank Claes. “Door de constante groei zitten we veel te klein en zijn er onvoldoende uitbreidingsmogelijkheden voor de toekomst. Op de nieuw ontwikkelde site in Pelt zullen we verder kunnen groeien in ons aanbod van producten in sierbeton. We zullen er bovendien een optimalisatie van het werkproces, de werkomgeving voor de medewerkers en de inrichting van de werkplaats kunnen doorvoeren. We kijken er alvast naar uit.”