Michel Oancea en Frank Vangrimde Aquavano

Bouwondernemers starten business in zwembaden

Michel Oancea en Frank Vangrimde, twee Sint-Truidense ondernemers met een achtergrond in de bouwsector, zijn samen gestart met Aquavano, een firma die zwembaden plaatst.

“We bieden zowel bouwkundige zwembaden als monoblocks aan”, legt zaakvoerder Michel Oancea uit. “Dat betekent zeker niet dat we ons specifiek willen toeleggen op complexere of prestigeprojecten, maar wel dat iedere wens van de klant bespreekbaar moet zijn, hoe apart of uitdagend die ook mag zijn. Onze rol bestaat erin zo goed mogelijk te adviseren en te informeren, en vervolgens te zorgen voor een kwalitatieve uitvoering.”

Die wordt voor de bouwkundige zwembaden verzorgd door Vangrimde bvba, het bouwbedrijf van zakenpartner Frank. Voor de monoblocks is gekozen voor Niveko als leverancier. “Bewust, want hiermee kunnen we monoblocks op maat aanbieden en moeten we ons dus niet beperken tot enkele standaard modellen.”

Het duo is vastberaden om een stevige groei op te tekenen. “We zullen zeker niet stil zitten dit jaar, want een leven zonder dromen is als een tuin zonder zwembad!”