italian food club lommel

Mobiele pizzeria opent restaurant op vaste stek

Italian Food Club, vooral gekend als mobiele pizzeria op festivals, feesten en andere events, gaat in de degustatieruimte en voorbereidingskeuken van het bedrijf in Lommel, een vast restaurant inrichten. Tot 31 maart zal er een pop-up met 40 zitplaatsen de deuren openen.

Italian Food Club, dat vroeger nog Maffidjoosi heette, bestaat sinds 2006 en was toen de eerste mobiele pizzeria met een houtoven. Doorheen de jaren heeft het bedrijf van Roel D’Joos en Lizi Miniaci een grote bekendheid opgebouwd door aanwezigheid op festivals als Rock Werchter, Graspop en Rock Herk, maar ook op bedrijfsfeesten, trouwfeesten en andere events.

In 2015 werd op het nieuwe bedrijventerrein Rietkolk in Lommel een bedrijfspand aangekocht van 540 m² om materialen op te slaan, de voorbereidingen te doen en klanten te laten degusteren. Het is op die locatie dat het grote publiek nu tijdelijk zal kunnen kennismaken met het restaurant van Italian Food Club. Er zullen ook pizza’s kunnen afgehaald worden. Voor de aankleding werken Roel en Lizi samen met andere lokale ondernemers als fotograaf Manu Bloemen en grafisch ontwerper Sientje Beysen.